Stald Ugleholm

Er man til bål, grill og telt, kan man købe det lækreste kød fra limuosine kvæg,  tilgrillen hos Alsø gårdbutik, som ligger kun 50m fra os. Gårdbutikken byder på alt fra pølser, bøffer til most, pesto og møn is. Alsø gårdbutik har åbningstider og efter aftale. Se mere om Alsø gårdbutik på www.godtkoed.dk eller deres facebook "Alsø Gårdbutik". 

Tur mulighed og området omkring os.


Vil man have en luksus rideferie i de smukkeste omgivelser, skal man vælge at overnatte hos vores nabo, Godstedlund B&B. De kan tilbyde bed and breakfast i luksus klassen, nyd en stille sommeraften på deres teresse med et koldt glas rosé, lækker tapas og nyd synet af din hest der græsser lige over hækken, mere idyl findes ikke.  

Læs mere mere om Godstedlund og hvad de tilbyder, og book værelse på www.godstedlund.dk

Når sulten er stillet, om end det er fra grillen eller fra Godstedlund, og man er veludhvilet er tur mulighederne mange i området. 

Ulriksdal og Søholt stor skov, ligger inden for 500m, her er der både mulighed for både 1 dagstur, 2 dagstur og mulighed for at ride videre til nyt høhotel. 


Skovene og naturen rummer gammel historie og et smukt herregårdslandskab. Fx. kan turen gå til Skelsnæs pavilionen, hvor hestene kan få et dejligt hvil og den medbragte madpakke kan nyde, ved bordere og bænke eller inde i pavilionen. Ved pavilionen er der bindbom til hestene. 


I skoven finder man også en gammel vandgrav, som er brugt til jagtridning af den tidligere skovejer. Her kan hestene dybe benen  og køle lidt. Her er 3 rute forslag:

Dagstur rundt om Røgbølle Sø.


Mere info kommer.


2 Dagstur til Saxfjed.


Mere info kommer.


2 Dagstur til Naturskolen.


Mere info kommer.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes